ЗА БАБА

Да защитим най-уязвимите - социално слабите възрастни хора!

Помогнете ни да помогнем

След три години усилена работа, в края на 2019 г. Патронажната кухня заработи. За кратко време стигнахме до хората в 15 села и те ежедневно получават приготвена храна. Постоянно разширяваме обхвата на дейността си, защото сме единствения шанс на възрастните хора от района да получат прясна и разнообразна храна.

Нашите клиенти са различни по статус, възраст и история, всеки от тях обаче има нужда от помощ заради възрастта или заболяването си и храната е част от формата на грижа, която смятаме че е изключително важна. В допълнение, доставката на тази храна им спестява усилията по излизане и редовно пазаруване и пътуване.

За съжаление не всички могат да си позволят месечната такса от 85 лв. (от 01.01.2021 г.) на месец, която покрива разходите ни за продукти, приготвяне на храната и транспорт. За да може да стига храната до възрастните хора, се нуждаем отново от дарителска подкрепа.

Помогнете ни храната да стигне до максимален брой възрастни хора в района на Мездра и да намалим риска за здравето им в тази критична ситуация!

за баба

Как да помогнете

DMS ZA BABA

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ZA BABA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Направете абонамент за месечни дарения с SMS-и. Повече за DMS.

ПЛАТФОРМАТА.БГ

Посетете ПЛАТФОРМАТА за подкрепа на дарителски кампании.

Можете да направите дарение онлайн с кредитна карта, PayPal или с директен превод. Там кампанията ни е в раздел Трета възраст.

БАНКОВ ПРЕВОД

Фондация "Проект Северозапад"

 

Банка: Уникредит Булбанк

 IBAN: BG30UNCR 70001522797195

©2024 Фондация Проект Северозапад. Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search