Новини

Винербергер дарява строителни материали за създаване на социалното предприятие в Лютиброд

Винербергер ЕООД ще дари керамични тухли и керемеди за реновирането на предоставените от Община Мездра сгради в село Лютиброд. Приоритетен е ремонтът на сградата, в която ще се създаде социален кетъринг за приготвяне на храна, предназначена за възрастните хора в региона.

"Винербергер ЕООД е социално отговорна компания. Приемаме като свой дълг подкрепата на доброволчески инициативи, при които се реализира строителството на различни по предназначение сгради, включително такива в полза на хора от уязвими групи – каза управителят на компанията Атанас Буглов. - Бихме искали не само да Ви подкрепим при осъществяване на проект, но и да спечелим с примера си и други дарители за благородната кауза."

"Това дарение е много важно за нас, но не само защото е решаващо за обновлението на сградите - каза Яна Рупева, изпълнителен директор на Фондация "Проект Северозапад". - То ни дава кураж и надежда, че можем да намерим подкрепа в корпоративния сектор дори за регион, в който икономиката е в застой. Благодарим на Винербергер, че споделят нашите ценности и че ни подкрепят."

 
©2024 Фондация Проект Северозапад. Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search